SZIGETELT KÉMÉNY KK 0,6 MM PRODMAX

A KK 0,6 jelölésű rendszerkéményeket olyan tüzelőanyagok füstgázainak elvezetésére tervezték, mint a fűtőolaj, földgáz, fűtőgáz, propán-bután, fa (nyitott készülék) és egyéb tüzelőanyagok. Tovább

A KK 0,6 jelölésű rendszerkéményeket olyan tüzelőanyagok füstgázainak elvezetésére tervezték, mint a fűtőolaj, földgáz, fűtőgáz, propán-bután, fa (nyitott készülék) és egyéb tüzelőanyagok. Minden alkatrész kiváló minőségű rozsdamentes acéllemezből készül, amelynek vastagsága az átmérőtől függően 0,6 mm és 0,8 mm. A burkolat fényes, rozsdamentes acéllemez vastagságból készült. 0,5. A hosszirányú kötések gépi hegesztése védőgázban történik, ami biztosítja a kötés nagy szilárdságát és tartósságát. A szigetelés vastagsága 40 vagy 50 mm.
A rendszert alacsony beépítési helyigény, kis súly, nagyfokú variálhatóság és különösen gyors és költséghatékony telepítés jellemzi.A rendszer számos rögzítőelemet tartalmaz a kényelmes és gyors felszerelés érdekében. A kémények a telepítés után azonnal üzemképesek.
A kémény felülete kérésre RAL-árnyalatban porszórtan bevonható

Használat:
- alkalmas olyan tüzelőanyagok, mint a fűtőolaj, földgáz, PB-gáz, propán-bután, propán-bután, fa (nyitott készülék) égetésére szolgáló készülékek füstgázainak elszívására.
- alkalmas a homlokzaton való elhelyezésre
- beltéri telepítésre alkalmas

A kéményrendszer ČSN EN 1443 T400 N1 W 3 G100 szerinti jelölése

Anyag: rozsdamentes acél belső bélés 1.4404 / rozsdamentes acél külső burkolat 1.4301

A Cseh Köztársaság kizárólagos importőre: MBTerm-krby s.r.o.

 

összesen 281 termék

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!