SZIGETELT KÉMÉNY KK 1,0 MM PRODMAX

A KK 1,0 jelöléssel ellátott rendszerkéményeket minden típusú tüzelőanyag, például fűtőolaj, földgáz, fűtőgáz, propán-bután, fa, szén, koksz és egyéb tüzelőanyagok füstgázainak eltávolítására tervezték. Tovább

A KK 1,0 jelöléssel ellátott rendszerkéményeket minden típusú tüzelőanyag, például fűtőolaj, földgáz, fűtőgáz, propán-bután, fa, szén, koksz és egyéb tüzelőanyagok füstgázainak eltávolítására tervezték. Minden alkatrész kiváló minőségű, 1,0 mm vastagságú rozsdamentes acéllemezből készül. A bevonat fényes, 1,0 vastagságú rozsdamentes acéllemezből készül. A hosszirányú kötések gépi hegesztése védőgázban történik, ami biztosítja a kötés nagy szilárdságát és tartósságát. A szigetelés vastagsága 40 vagy 50 mm. Az egyes részek 100 mm hosszú nyakcsatlakozásai még magas hőmérsékleten is biztosítják a tömörséget és a kiváló szilárdságot.
A rendszert alacsony beépítési helyigény, kis súly, nagyfokú variálhatóság és különösen gyors és költséghatékony telepítés jellemzi.A rendszer számos rögzítőelemet tartalmaz a kényelmes és gyors felszerelés érdekében. A kémények a telepítés után azonnal üzemképesek.
A kémény felülete kérésre RAL-árnyalatban porszórtan bevonható

Használat:
- alkalmas mindenféle tüzelőanyagot, például fűtőolajat, földgázt, PB-gázt, propán-bután, propán-butánt, fát, szenet, kokszot égető készülékek füstgázának elszívására....
- alkalmas a homlokzaton való elhelyezésre
- beltéri telepítésre alkalmas
- alkalmas függőleges kéményhez (pl. bungalóban), közvetlenül a kandallóbetét vagy kályha fölé épített kéményhez - nincs szükség tisztító részre, T-darabra..= nagyon alacsony ár!

A kéményrendszer ČSN EN 1443 T400 N1 W 3 G100 szerinti jelölése

Anyag: rozsdamentes acél belső bélés 1.4404 / rozsdamentes acél külső burkolat 1.4301

A Cseh Köztársaság kizárólagos importőre: MBTerm-krby s.r.o.

 

összesen 264 termék

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!