TATAREK TSP100 Szivattyú hőmérséklet-szabályozó

Hőmérsékletszabályozó, amely a felhasználó által beállított hőmérséklet emelkedésekor bekapcsolja a központi fűtés keringetőjét ... többet

Termék azonosító: 46020080
A szállítás ára: 2 600 Ft
Raktáron 1 db.
27 070 Ft
21 310 Ft ÁFA nélkül
Biztonságos fizetés hitelkártyával
QMS ISO 9001 minőségi tanúsítvány birtokosa
Több mint 10 éves tapasztalat a területen

TATAREK TSP100 Szivattyú hőmérséklet-szabályozó

Hőmérsékletszabályozó, amely bekapcsolja a központi fűtés keringetőjét, ha a felhasználó által beállított hőmérséklet emelkedik A TSP-100 egy energiatakarékos és megbízható CH szivattyúszabályozó, amelyet úgy terveztek, hogy a keringetőt a beállított hőmérsékletnek megfelelően automatikusan vagy manuálisan be- és kikapcsolja.
A vezérlőegység legfeljebb 600 wattos teljesítményű berendezéseket képes működtetni. A teljes szabályozás a központi fűtési berendezés vízellátásánál a víz hőmérsékletének mérésén alapul a 25 °C és 85 °C közötti tartományban.A vezérlőegység két üzemmódban működhet, amelyek a panelen a MANUAL/AUTO kapcsolóval választhatók ki.
Automatikus üzemmód esetén a szivattyú teljesen automatikusan be- vagy kikapcsol, ha a hőmérséklet meghaladja a felhasználó által beállított hőmérsékletet.
A hőmérséklet kiválasztása a kezelőpanelen található, hőmérséklet-skálával ellátott forgatógombbal történik. A szivattyú bekapcsolását és automatikus üzemmódban való működését az AUTO feliratú dióda világítása jelzi.
a MANUAL/AUTO kapcsoló megfelelő beállítása után a manuális üzemmód is elérhető. Ezt az üzemmódot a megfelelő MANUAL feliratú dióda világításával jelzi. Miután átváltott erre az üzemmódra, a szivattyút kézzel lehet be- vagy kikapcsolni.

Alapvető vezérlőfunkciók
-A CH-szivattyú működése automatikus üzemmódban, a felhasználó által beállított hőmérséklet alapján,
-Lehetőség van kézi üzemmódban való működésre, amely során a szivattyú folyamatosan működik. Biztosítja a szivattyú vészhelyzeti működését a hőmérséklet-érzékelő sérülése vagy az automatikus üzemmód meghibásodása esetén,
-Energiahatékony és megbízható,
-Könnyen összeszerelhető és egyszerűen kezelhető.
Egyedi megrendelésre ez a szabályozó felszerelhető fordított szivattyúműködési paraméterekkel, amelyek lehetővé teszik a használati melegvíz töltőszivattyú működését (a szivattyú bekapcsolása, amikor a hőmérséklet a beállított érték alá csökken). A TSP-200 kóddal jelölték.

Alapvető műszaki paraméterek

Teljesítmény230 V/50 Hz
Tehermentes bemeneti teljesítmény1 W
Maximális kapcsolási teljesítmény600 W
Környezeti hőmérséklet0 °C40 °C
Kimenetek száma a keringetőszivattyú (szelep) vezérléséhez1 × 500 W/230 V/50 Hz
Hőmérséklet-érzékelők száma1
Hőmérséklet beállítási tartomány25 °C85 °C
Hőmérséklet beállítási pontosság2 °C
Az érzékelő hőmérsékleti ellenállása-25 °C100 °C
Megszakító 2.5 A/250 V késleltetve
A lefedettség mértékeIP40
Méretek 110 × 70 × 40

A Cseh Köztársaság kizárólagos importőre: MBTerm-krby s.r.o.

Paraméterek

Ettől a márkától

Még több a TATAREK márkától