TATAREK RT08 KTD Plusz Hőmérséklet szabályozó

Mikroprocesszoros vezérlő vízhőcserélővel és használati melegvíz-tartály vezérléssel ellátott kályhákhoz ... többet

Termék azonosító: 46011004
A szállítás ára: 2 600 Ft
Kiszállítás 5-15 munkanap
82 880 Ft
65 260 Ft ÁFA nélkül
Biztonságos fizetés hitelkártyával
QMS ISO 9001 minőségi tanúsítvány birtokosa
Több mint 10 éves tapasztalat a területen

TATAREK RT08 KTD Plusz Hőmérséklet szabályozó

Mikroprocesszoros vezérlő fatüzelésű kályhákhoz vízhőcserélővel és használati melegvíz-tartály vezérléssel -az RT-08K KOMINEK PLUS mikroprocesszoros hőmérsékletszabályozó a TATAREK cég legújabb terméke, amelyet a nagyméretű, vízhőcserélővel ellátott kandallóbetétekkel felszerelt és melegvíztartállyal együttműködő fűtési rendszerek szabályozására terveztek.

-E vezérlő alapvető funkciói két CH-keringető teljesen automatikus működtetése, az egyes szivattyúk külön hőmérséklet-beállításai alapján, valamint egy használati melegvíz töltőszivattyú vagy tárolótartály, amelynek működését a használati melegvíz-tároló tartályban vagy tárolótartályban lévő két érzékelő által végzett hőmérsékletmérés vezérli.

-Ez a vezérlő a vízhőcserélővel ellátott kandallókályhák működtetésére tervezett vezérlő alapmodelljének, az RT-03B WOJTUŚ vezérlőnek az utódja. A piaci igényekre reagálva ez a vezérlő fel lett szerelve egy használati melegvíz töltőszivattyú vezérlő érintkezővel, használati melegvíz prioritási algoritmussal, ami lehetővé teszi a nagyméretű fűtési rendszerekben való használatát, amelyek egyre gyakrabban használnak vízhőcserélővel ellátott kandallóbetéteket fő fűtési forrásként.
Külön említést érdemel a "nyári üzemmód" funkció, amely lehetővé teszi, hogy a használati melegvíz töltőszivattyú kizárólag a nyári szezonban működjön, anélkül, hogy a fűtési elosztást kiszolgáló egyéb CH-szivattyúkra szükség lenne.
Egy másik fontos módosítás a programozható termosztát funkció beépítése magába a vezérlőbe, amely lehetővé teszi az egyéni hőmérséklet beállítását a nap négy időpontjában.
Ebben a vezérlőben háttérvilágítású LCD-kijelzőt használtak, amely teljes körű leíró adatokat szolgáltat a vezérlő aktuális működéséről és a módosítható segédfunkciókról.

-A vezérlőberendezés az egyik hőmérséklet-érzékelő sérülését és az elosztórendszerben a víz túlmelegedését jelzi, ami a hang- és fényjelzéseken kívül mindkét keringető folyamatos működését okozza.
A többi TATAREK termékhez hasonlóan az RT-08K vezérlőbe is beépítésre került egy algoritmus, amely megvédi a szivattyúkat a leállástól, ha a berendezést hosszabb ideig nem használják (a funkció csak a vezérlő bekapcsolt állapotában érhető el).

Alapvető műszaki paraméterek

Teljesítmény 230 V/50Hz
Tehermentes bemeneti teljesítmény5 W
Maximális kapcsolási teljesítmény750 W
Kimenetek száma a szivattyú vezérléséhez3×250 W/230 V/50 Hz
Kimenetek száma feszültségmentes vezérléshez 1
Vízhőmérséklet-érzékelők száma3 × KTY81 (0...+100°C)
Hőmérséklet mérési pontosság2 °C
Hőmérséklet mérési felbontás 0,5 °C
Időzónák száma4
Megszakító 6.3 A/250 V
A lefedettség mértékeIP41
Működési feltételek050 °C, páratartalom 1090 °C kondenzáció nélkül

Alapvető vezérlőfunkciók
-A használati melegvíz töltőszivattyú működésének vezérlése a használati melegvíz elsőbbségi tartállyal vagy tárolótartállyal (a tartály felső vagy alsó részében lévő víz hőmérsékletének mérése)
-Két központi fűtési keringtető berendezés működésének vezérlése,
-Funkció egy másik hőforrás kikapcsolására, amikor a kályha hőt szolgáltat az elosztórendszerbe,
-Beépített programozható termosztát funkció,
-A szabályozó "nyári üzemmódban" történő működésének változata, amely kizárólag a használati melegvíz-tartály vagy a tárolótartály ellátására alkalmas,
-A csatlakoztatott érzékelők konfigurálható száma,
-Érzékelősérülés- és túlmelegedési riasztások,
-Az "Anti-Stop" funkció a fűtési szezonon kívül védi a szivattyúkat,
-Az elosztórendszer fagyás elleni védelme,
-Vezérlőegység programozó memóriája.


Kizárólagos importőr a Cseh Köztársaságban : MBTerm-krby s.r.o.

Paraméterek

Ettől a márkától

Még több a TATAREK márkától