TATAREK RT08 KTD Plusz Hőmérséklet szabályozó

Mikroprocesszoros vezérlő vízhőcserélővel és használati melegvíz-tartály vezérléssel ellátott kályhákhoz

... többet

Termék azonosító: 46011004
A szállítás ára: 1 750 Ft
Kiszállítás 5-15 munkanap
46 640 Ft
36 720 Ft ÁFA nélkül
Biztonságos fizetés hitelkártyával
QMS ISO 9001 minőségi tanúsítvány birtokosa
Több mint 10 éves tapasztalat a területen

TATAREK RT08 KTD Plusz Hőmérséklet szabályozó

- az RT-08K KOMINEK PLUS mikroprocesszoros hőmérséklet-szabályozó a TATAREK cég legújabb terméke, amelyet a vízhőcserélővel ellátott kandallóbetétekkel felszerelt és melegvíztartállyal együttműködő nagy fűtési rendszerek szabályozására terveztek.

- E vezérlő alapvető funkciói két CH-keringető teljesen automatikus működése, az egyes szivattyúk külön hőmérséklet-beállításai alapján, valamint egy használati melegvíz töltőszivattyú vagy tárolótartály, amelynek működését a használati melegvíz-tároló tartályban vagy tárolótartályban lévő két érzékelő által végzett hőmérsékletmérés vezérli.

- Ez a vezérlő a vízhőcserélővel ellátott kandallókályhák működtetésére tervezett vezérlő alapmodelljének, az RT-03B WOJTUŚ vezérlőnek az utódja. A piaci igényekre reagálva ez a vezérlő fel lett szerelve egy használati melegvíz töltőszivattyú vezérlő érintkezővel, használati melegvíz prioritási algoritmussal, ami lehetővé teszi a nagyméretű fűtési rendszerekben való használatát, amelyek egyre gyakrabban használnak vízhőcserélővel ellátott kandallóbetéteket fő fűtési forrásként.
Külön említést érdemel a "nyári üzemmód" funkció, amely lehetővé teszi, hogy a használati melegvíz töltőszivattyú kizárólag a nyári szezonban működjön, anélkül, hogy a fűtési elosztást kiszolgáló egyéb CH-szivattyúkra szükség lenne.
Egy másik fontos módosítás a programozható termosztát funkció beépítése magába a vezérlőbe, amely lehetővé teszi az egyéni hőmérséklet beállítását a nap négy időpontjában.
Ebben a vezérlőben háttérvilágítású LCD-kijelzőt használtak, amely teljes körű leíró adatokat szolgáltat a vezérlő aktuális működéséről és a módosítható segédfunkciókról.

- A vezérlő felszereltségéhez tartozik továbbá az egyik hőmérséklet-érzékelő sérülésének jelzése, valamint az elosztórendszerben lévő víz túlmelegedésének jelzése, amely a hang- és fényjelzéseken kívül mindkét keringető folyamatos működését biztosítja.
A többi TATAREK termékhez hasonlóan az RT-08K vezérlőbe is beépítésre került egy algoritmus, amely megvédi a szivattyúkat a leállástól, ha a berendezést hosszabb ideig nem használják (a funkció csak a vezérlő bekapcsolt állapotában érhető el).

Alapvető műszaki paraméterek

Tápegység 230 V/50Hz
Kiemelt terhelési teljesítmény5 W
Maximális kapcsolási teljesítmény750 W
Kimenetek száma a szivattyú vezérléséhez3×250 W/230 V/50 Hz
Kimenetek száma feszültségmentes vezérléshez 1
Vízhőmérséklet-érzékelők száma3 × KTY81 (0...+100°C)
Hőmérséklet mérési pontosság2 °C
Hőmérséklet mérési felbontás 0,5 °C
Időzónák száma 4
Megszakító 6,3 A/250 V
Védettségi fokIP41
Működési feltételek 050 °C, páratartalom 1090 °C, kondenzáció nélkül

Alapvető vezérlőfunkciók
- A használati melegvíz-tároló tartály töltőszivattyúja működésének vezérlése használati melegvíz prioritással vagy tárolótartállyal (a víz hőmérsékletének mérése a tartály felső vagy alsó részében)
- Két központi fűtési keringtető berendezés működésének vezérlése,
- Funkció egy másik hőforrás kikapcsolására, amikor a kályha hőt szolgáltat az elosztórendszerbe,
- Beépített programozható termosztát funkció,
- A szabályozó működésének módosítása "nyári üzemmódban, kizárólag a használati melegvíz-tartály vagy a tárolótartály ellátásához igazítva",
- A csatlakoztatott érzékelők száma konfigurálható,
- Érzékelősérülés és túlmelegedés riasztás,
- Az "Anti-Stop" funkció a fűtési szezonon kívül védi a szivattyúkat,
- Az elosztórendszer fagyás elleni védelme,
- Vezérlőegység programozó memóriája.


Kizárólagos importőr a Cseh Köztársaságban : MBTerm-krby s.r.o.

Paraméterek

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.