TATAREK RT10 Ventilátor fordulatszám szabályozó

mikroprocesszoros ventilátor motor fordulatszám-szabályozó

... többet

Termék azonosító: 46040000
A szállítás ára: 1 750 Ft
Raktáron 3 db.
12 610 Ft
9 930 Ft ÁFA nélkül
Biztonságos fizetés hitelkártyával
QMS ISO 9001 minőségi tanúsítvány birtokosa
Több mint 10 éves tapasztalat a területen

TATAREK RT10 Ventilátor fordulatszám szabályozó

- Az RT-10 mikroprocesszoros ventilátorfordulatszám-szabályozót különböző ventilátortípusok pontos fordulatszám-szabályozására tervezték. Úgy tervezték, hogy olyan ventilátorokkal működjön, amelyek fordulatszáma a ventilátor motorján feltüntetett effektív feszültségtől függ. Ennek a vezérlőnek a teljesítményeleme egy triac, amely a hálózati feszültséghez viszonyított fázisszög szabályozásával szabályozza a motor tényleges fordulatszámát.

- A TATAREK cég kínálatában ez a legegyszerűbb ventilátor motorok működésének szabályozására tervezett szabályozó, amely kiegészíti az RT-03C ARO és RT-05 JACUŚ automata szabályozósorozatot, amelyek a folyamatos fordulatszám-szabályozás mellett a hőmérséklet-szabályozással kapcsolatos feladatokat is ellátják. Az RT-10 vezérlőben a fordulatszámot a vezérlőpanelen világító jelzőfények jelzik, amelyek a készülék bekapcsolása után folyamatosan mutatják, hogy a ventilátor motorja milyen fordulatszámon működik egy adott pillanatban. A ventilátor kikapcsolt állapotában az összes lámpa teljesen kikapcsol, és a lámpák fokozatosan kigyulladnak, ahogy a motor fordulatszáma növekszik, amikor a ventilátor bekapcsol. A sebességnövekedést a működés kezdetén a minimális sebességtől kezdődően az egyes jelzőlámpák villogása jelzi, a fényimpulzusok intenzitása a következő sebességlépés beindításának kezdeti fázisában rövidről egyre hosszabbra, a végső fázisban pedig folyamatos fényre változik. Ez jelzi a ventilátor által elért következő fordulatszámlépcsők növekedését a maximális fordulatszámig, ami a ventilátor motor teljesítményének 100%-ának elérését jelenti. A ventilátor működése közben a "+" vagy "-" gombok segítségével a fordulatszám-tartomány szabadon változtatható.

- Ez a vezérlő rendelkezik egy szerviz üzemmóddal is, amelyben a motor típusa választható ki. Ezt a lehetőséget azért vezették be, mert egyes gyártók még mindig régebbi (RV-ként megjelölt) motortípusokat használnak, amelyek szervizelése a szervizüzemmódban történő megfelelő beavatkozás után lehetséges, és az első üzembe helyezéskor a szerelőnek kell elvégeznie.

- Az RT-10 szabályozó kiváló kiegészítője a cég " TATAREK " légellátó rendszerek működtetésére tervezett szabályozóinak , és a ventilátorok fordulatszám-tartományának folyamatos szabályozására szolgáló innovatív megoldásként lehetővé teszi e rendszerek komfortjának és gazdaságos használatának további növelését, miközben az automatikus szabályozórendszerek pénzügyi költségeit minimálisra csökkenti.

- Ez a vezérlő RT-10 süllyesztett és RT-10N falra szerelhető változatban kapható. A Titanium változat csak süllyesztett változatban kapható.

Alapvető vezérlőfunkciók
- folyamatosan szabályozza a ventilátor motor fordulatszám-tartományát,
- a vezérlőpanelen tájékoztat az aktuális ventilátor fordulatszámról,
- lehetővé teszi a ventilátorhajtásokban használt régebbi típusú motorok, úgynevezett RV-k üzemeltetését.

Alapvető műszaki paraméterek

Tápegység 230 V/50 Hz
Kiemelt terhelési teljesítmény 1 W
Maximális ventilátor teljesítmény 400 W
Folyamatos sebességszabályozási tartomány 10%-100%
Megszakító 6,3 A/250 V
Védelmi fokozat IP41

Kizárólagos importőr és forgalmazó a Cseh Köztársaságban: MBTerm-krby s.r.o.

Paraméterek

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.