Szállítás és fizetés


Szállítás és a termékek csomagolása

A csomagolás költségéről minden egyes tétel esetében a megrendelés befejezése során, az áru kiszállítása előtt, e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk a vevőt.

 • A csomagolási díjat mindig csak egyszer számítjuk fel, még több csomag/raklap esetén is!
 • Szállítás Magyarországra

  Típus/súly Ár HUF -ban
  50 kg alatti csomagok 2600,-
  50 kg alatti speciális csomagok 7700,-
  50 kg feletti speciális csomagok

  Utánvét
  15500,-

  2500/5000,- 

  Az ár tartalmazza a 27%-os áfát, valamint az üzemanyag- és útdíjpótlékokat! Ha az áru információs felületén "Ingyenes szállítás" van feltüntetve, akkor sem a csomagolás, sem a szállítás nem kerül felszámításra! (Csak kiskereskedelmi forgalomban érvényes.)


   Fizetési módok

 • Bankkártya
 • Apple Pay
 • Google Pay
 • Vissza nem térítendő készpénzzel kiszállításkor

  Abban az esetben, ha a vevő nem veszi át a megrendelt árut, a vevőnek kell fizetnie a csomagolás, a szállítás és a küldemény feladónak történő visszaküldésének költségeit. Ez a kártérítés jogilag kikényszeríthető, mivel az áru átvételének elmulasztásával a vevő a 89/2012. sz. törvénykönyv (új) 2118. cikkének (1) bekezdése szerint megsérti az adásvételi szerződést.

  Az online fizetéseket a GoPay fizetési átjáró kezeli számunkra. A szolgáltató, a GoPay a Cseh Nemzeti Bank felügyelete alatt működő, engedéllyel rendelkező pénzforgalmi intézmény. A fizetési átjárón keresztül történő fizetések teljes mértékben biztonságosak, és minden információ titkosítva van.

  A kiszállítás dátuma

  A teljesítés tárgyának (megrendelt áru) szállítása a lehető leghamarabb, az áru rendelkezésre állásától függően 5-15 munkanapon belül történik, a szállítási határidő a megrendelés visszaigazolásában kerül meghatározásra. A termék mellett feltüntetett "Elérhetőség: raktáron" azt jelenti, hogy az áru raktáron van a boltban vagy a gyártónál. A megrendelés teljesítésének a feladás időpontja számít, nem pedig a kézbesítés időpontja. A fizetési bizonylatot és az adóigazolást a megrendeléssel együtt kézbesítjük. A szállítási költségekről az áru kiszállítása előtt e-mailben vagy telefonon értesítjük a vevőt.